Блог

ᐉ Новини - приватні виконавці

OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) за період функціонування онлайн-аукціону на базі технології розподіленого реєстру провів 13 842 торгів на 3,2 мільярди гривень.

Published in НОВИНИ

Заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Світлана Глущенко відкрила у Дніпрі перший в Україні офіс «Центр виконання рішень» в рамках експериментального проекту, який поширюється на Дніпропетровську, Луганську, Сумську, Одеську області та місто Київ. Ідея створення таких центрів відповідає основним положенням Стратегії реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів на 2015-2020 роки в частині реформування інституту виконання рішень та затверджена відповідною постановою Кабінету Міністрів України.

Published in НОВИНИ

Сергій Жуков, к.ю.н., суддя-спікер Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду в своэму блозы на SUD.UA розповідає про вплив судової практики на виконавче провадження.

Виконання судових рішень, зокрема у господарських справах, є складовою права на справедливий суд та однією із процесуальних гарантій доступу до суду.

Міністр юстиції Павло Петренко та заступник Міністра юстиції Іван Ліщина провели зустріч з делегацією Ради Європи. Учасники зустрічі обговорили причини невиконання судових рішень, винесених проти держави України, питання створення ефективної системи виконання рішень судів та наголосили на необхідності якнайскорішого прийняття розробленого Мін’юстом законопроекту, який забезпечує вирішення цих проблем.

Published in НОВИНИ

Смілянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зловживання державним виконавцем своїми повноваженнями та внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 365-2, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України.

Published in НОВИНИ

Велика Палата Верховного Суду дійшла висновку, що стягувачі, які скористалися можливостями нового законодавства про виконавче провадження і звернулися для виконання отриманих на свою користь судових рішень до приватного виконавця, не можуть бути позбавлені такого права вибору внаслідок того, що в органах державної виконавчої служби вже є відкрите зведене виконавче провадження щодо того ж боржника.

Published in НОВИНИ

Як повідомляє на своїй сторінці у facebook заступник міністра юстиції С.Глущенко 05.12.2018 разом з приватними виконавцями проведено круглий стіл в Інституті права та післядипломної освіти Міністерства юстиції стосовно проблемних питань організації роботи приватного виконавця та взаємодії приватних виконавців з органами юстиції та іншими органами державної влади.
На зустрічі були присутні випускники навчальних курсів, які мають бажання стати приватними виконавцями.

Published in НОВИНИ

Графік роботи

Понеділок 8:30–19:00
Вівторок 8:30–19:00
Середа 8:30–19:00
Четвер 8:30–19:00
П'ятниця 8:30–19:00

Субота За домовленістю
Неділя За домовленістю

Контакти

вул. Генерала Шаповала, буд. 2, оф. 401
м. Київ, 03035
Моб.: +38 (066) 395-15-57 Viber
Моб.: +38 (067) 333-04-85
Тел.: +38 (044) 359-07-11
Сайт: www.solonko.com.ua
FB: www.facebook.com/pv.solonko
E-mail: pv.solonko@gmail.com

JoomShaper