Блог

ᐉ Новини - приватні виконавці
Сьогодні у Міністерстві юстиції відбувся круглий стіл на тему «Медіація у виконавчому провадженні: нові виклики та напрями реалізації». У заході приймали участь судді, представники органів системи правосуддя, міжнародної спільноти, державні та приватні виконавці, науковці, медіатори та експерти.
Published in НОВИНИ

Як повідомляє портал "Українське право", у Верховній Раді України зареєстровано законопроект, яким пропонується змінити порядок примусового виконання рішення суду у трудових спорах.

Як зазначається у пояснювальній записці, виконання рішень судів немайнового характеру, зокрема про поновлення на роботі незаконно звільненого або переведеного працівника, залежить від самого суб'єкта, на якого покладено відповідне зобов'язання. Виконавець у такому випадку позбавлений можливості та не наділений відповідними правами по виконанню рішення суду.

Як свідчить практика, далеко не всі роботодавці погоджуються із приписами законодавства та ігноруючи їх, свідомо не виконують рішення суду. Фізично державний виконавець не може змусити роботодавця або колегіальний орган вчинити певні дії, маючи повноваження, визначені на сьогодні Законом України «Про виконавче провадження». 

Published in НОВИНИ

Як повідомляє портал "Українське право", Верховний Суд оприлюднив правила пошуку в Єдиному реєстрі судових рішень

Пошук по точній фразі

Якщо ви шукаєте рішення з якоюсь точною фразою або словом, то потрібно взяти його в лапки, коли прописуєте його в рядок пошуку (приклад: «відновлення становища, яке існувало до порушення»)

Пошук, якщо точний номер справи невідомий 

Якщо вам невідомий точний номер справи, то замість невідомого символу в ЄДРСР можна написати знак питання (?) (приклад: рішення № 187/127-13)

Пошук по основній частині пошукового слова 

Здійснюється за допомогою зірочки (*). Вона замінює один або кілька символів. При цьому треба пам'ятати, що перед зірочкою має бути не менше трьох символів (приклад: будівельн*) 

Пошук одного з декількох пошукових слів 

СЕТАМ віддає безкоштовно два авто! Mitsubishi Carisma, 1998 року випуску та Mitsubishi L 200, 1997 року випуску
Published in НОВИНИ
За отримання хабара суддя може опинитися в СІЗО. Остаточне рішення прийме суд.
Published in НОВИНИ
Генеральний директор ДП СЕТАМ Віктор Вишньов розповідає про зручності користування сервісом
Published in ВІДЕО
В Системе электронных торгов арестованным имуществом #OpenMarket #СЕТАМ продают здания и земельный участок площадью 6,924 га
Published in НОВИНИ
Станом на 23 квітня заборгованість по заробітній платі повністю погашена відносно 10 905 працівників.
Published in НОВИНИ
ФГВФЛ требует отменить результаты аукционов на СЕТАМ - Финансовый клуб Фонд гарантирования вкладов физлиц (ФГВФЛ) требует снять с торгов на СЕТАМ и отменить уже проведенный аукцион
Published in НОВИНИ
Віктор Вишньов, гендиректор СЕТАМ: Впровадження інноваційних технологій повинно стати важливим кроком в подоланні кризи довіри та стимулювати економічне зростання.
Published in НОВИНИ
Page 1 of 2

Графік роботи

Понеділок 8:30–19:00
Вівторок 8:30–19:00
Середа 8:30–19:00
Четвер 8:30–19:00
П'ятниця 8:30–19:00

Субота За домовленістю
Неділя За домовленістю

Контакти

вул. Генерала Шаповала, буд. 2, оф. 401
м. Київ, 03035
Моб.: +38 (066) 395-15-57 Viber
Моб.: +38 (067) 333-04-85
Тел.: +38 (044) 359-07-11
Сайт: www.solonko.com.ua
FB: www.facebook.com/pv.solonko
E-mail: pv.solonko@gmail.com

JoomShaper