Блог

ᐉ Новини - приватні виконавці

В Україні з 1 липня запрацює єдиний реєстр боржників банків. Всі фінустанови передаватимуть інформацію Нацбанку. Gazeta.ua розібралася чому вводять і як працюватиме кредитний реєстр НБУ. 

Published in ВІДЕО

25.06.2018 року проведено перше засідання робочої групи з нагальних питань оподаткування професійної діяльності роботи приватних виконавців. В роботі прийняли участь представники Міністерства юстиції України, Міністерства фінансів України, Державної фіскальної служби України, міжнародних партнерів та Асоціації приватних виконавців України. Рада приватних виконавців України висловлює щиру подяку партнерам з Проекту ЄС Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні і особисто Лідеру Проекту Довидасу Віткаускасу та головному національному експерту Проекту Ірині Жаронкіній за допомогу в організації зустрічі. 

Published in НОВИНИ

Саме реалізація майна через OpenMarket - СЕТАМ є фінальною і дуже важливою частиною реформи виконання судового рішення. До впровадження реформи, ринок контролювало вузьке коло різних компаній, наближених до минулої влади. Інформація про ціни, лоти, дати торгів була достатньо закритою. В результаті рівень конкуренції був недостатнім – що призводило до значних втрат бюджету- повідомила на прес-конференції Світлана Глущенко.

Published in ВІДЕО

Міністерство юстиції презентувало механізм виконання рішення у справі «Бурмич та інші проти України» та законопроект #НіБоргамДержави, покликаний остаточно вирішити проблему невиконання судових рішень в Україні. Про це сьогодні в ході прес-конференції повідомила перший заступник Міністра юстиції Наталія Бернацька.

Вона зауважила, що механізм виконання судових рішень, закріплений Законом «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень», виявився неефективним, адже нині на виконанні в Державній казначейській службі перебуває більше 171 тис. виконавчих листів на майже 4 млрд грн, в той час як у бюджеті на 2018 рік закладено на ці потреби лише 500 млн грн.

Published in ВІДЕО

Сьогодні у Києві пройшла Координаційна зустріч Міністерства юстиції, Асоціації приватних виконавців та міжнародних партнерів, присвячена подальшій реалізації реформи виконання судових рішень та рішень інших органів.

«Сьогодні ми вперше зібралися таким широким складом. Серед учасників заходу - як державні виконавці, так і представники нової для України професії – приватних виконавців. Це чудова нагода обговорити наші досягнення та визначити пріоритетні напрямки подальшого розвитку системи виконання судових рішень», - наголосив, відкриваючи захід, Міністр юстиції Павло Петренко.

Published in НОВИНИ

Сьогодні в актовій залі Головного територільного упраління юстиції у місті Києві пройшла прес конференція щодо результатів роботи державної виконавчої служби м.Києва. Державні виконавці оприлюднили результати роботи за 5 місяців, особливо усіх цікавлять стягнення аліментів в рамках закону #ЧужихДітейНеБуває та стягнення заробітної плати з початку оголошеної Міністерством юстиції кампанії щодо ліквідації заборгованості із зарплати.

Published in НОВИНИ

Як повідомляє в своєму Твіттері Міністр юстиції України Павло Петренко, вартість проданого майна на електронному майданчику OpenMarket сягнула 6 млрд грн! Такі успіхи стали можливими завдяки впровадженню технології Blockchain у роботі найбільшого державного онлайн-аукціону країни.

Published in НОВИНИ

Як отримати безкоштовно конфісковане нереалізоване майно від СЕТАМ може вам розповісти багатодітна сім’я Долганових. Дитячий будинок сімейного типу у якому виховується 10 дітей отримав безоплатно мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter.

Published in НОВИНИ

Графік роботи

Понеділок 8:30–19:00
Вівторок 8:30–19:00
Середа 8:30–19:00
Четвер 8:30–19:00
П'ятниця 8:30–19:00

Субота За домовленістю
Неділя За домовленістю

Контакти

вул. Генерала Шаповала, буд. 2, оф. 401
м. Київ, 03035
Моб.: +38 (066) 395-15-57 Viber
Моб.: +38 (067) 333-04-85
Тел.: +38 (044) 359-07-11
Сайт: www.solonko.com.ua
FB: www.facebook.com/pv.solonko
E-mail: pv.solonko@gmail.com

JoomShaper