Блог

ᐉ Новини - приватні виконавці

Сьогодні, 12 лютого, начальника районного відділу державної виконавчої служби затримали працівники обласного управління захисту економіки Нацполіції та Криворізької місцевої прокуратури №2 під час одержання неправомірної вигоди.

Published in НОВИНИ

Державне підприємство «СЕТАМ» OpenMarket Міністерства юстиції України перейшло до сфери управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Published in НОВИНИ

Радник Ader Haber Law Firm, керівник напряму виконавчого провадження Олексій Соломко від імені Асоціації приватних виконавців України виступив у рамках круглого столу Міністерства юстиції щодо підготовки змін до законодавства у сфері виконавчого провадження.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Закон і бізнес.

Підбиваючи підсумки роботи приватних виконавців за минулий рік, учасники заходу дійшли висновку про готовність інституту «приватників» до подальшого розвитку. Одне з питань, що обговорювали учасники кругло столу, стосувалося розширення повноважень приватних виконавців, а також можливості передання їм функцій щодо виконання судових рішень про стягнення з державних та комунальних установ та організацій.

Окремо Соломко акцентував увагу на узгодженні співпраці державних та приватних виконавців щодо одного боржника. За результатами заходу було прийняте рішення про створення робочої групи з напрацювання відповідних законодавчих пропозицій.

Published in НОВИНИ

Заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Світлана Глущенко відкрила в Одесі четвертий в Україні офіс «Центр виконання рішень» в рамках експериментального проекту, який поширюється на Дніпропетровську, Луганську, Сумську, Одеську області та місто Київ.

Published in НОВИНИ

Графік роботи

Понеділок 8:30–19:00
Вівторок 8:30–19:00
Середа 8:30–19:00
Четвер 8:30–19:00
П'ятниця 8:30–19:00

Субота За домовленістю
Неділя За домовленістю

Контакти

вул. Генерала Шаповала, буд. 2, оф. 401
м. Київ, 03035
Моб.: +38 (066) 395-15-57 Viber
Моб.: +38 (067) 333-04-85
Тел.: +38 (044) 359-07-11
Сайт: www.solonko.com.ua
FB: www.facebook.com/pv.solonko
E-mail: pv.solonko@gmail.com

JoomShaper